Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

torsdag 29 april 2010

Revär

Ja det är bara att lyssna på radion. Dom har koll på att jag rider högvakt på Revär efter att han får vila några dagar. Han mår bra och verkar rätt cool efter det inträffade. Så nästa vecka blir det Beriden Högvakt för min del, trevligt!

7 kommentarer:

  1. Vad duktig du måste vara! Skenande hästar är det värsta jag vet. Bocka och tjafsa går bra, men skena, nä. Fast så är jag också "tant" jämförd med dig, och inte beridare. Kul att du får rinda högvakten. Lycka till! Sandra

    SvaraRadera
  2. Det är ovanligt att dom skenar, men jag har varit med om det och det har gått bra, det var bra längesedan nu.
    Jag har ingen idé varför det som hände skedda, men jag har tränat honom flera gånger till slottet med gott uppförande och lite travinslag som enda problemet vilket är rätt oväsentligt.
    Tråkig anledning att rida högvakt bara, men jag gör det gärna. Det är ju vid sånna här tillfällen jag kan rycka in och hjälpa till extra förutom mitt dagliga tränande av hästarna!

    SvaraRadera
  3. Då var du en av dem som red i fredags morse när tv4 filmade? :) Kul att slå på tvn o se K1 på morgonkvisten :)

    /Linda, 4eskv06-07

    SvaraRadera
  4. Ja, det var jag och en värnpliktig som red runt på banan. Jag satt på min tävlingshäst som ägs av Beridna Högvakten. Sir Price heter han i stallet men på tävling och hr på bloggen skriver jag Ozzy som är hans riktiga namn.

    SvaraRadera
  5. såg fint ut :) /L

    SvaraRadera
  6. :) Kul att följa vad som händer på din blogg! Lycka till på högvakten nästa vecka! /L

    SvaraRadera

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **