Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

söndag 19 oktober 2014

Galoppjakt

Jag hade 3 hästar att rida. För Axel leds och både V1 och Astor reds av sina jaktryttare.

Fenix är inte riktigt på topp så han fick ju ingen jakt. Istället fick han bara ett lätt pass. Kanske möjligen att han var piggare nu. Blodprovet som togs visade inget men det släpar nog lite så vi får ta om det igen för att se.

B3 fick en uteritt på 1 timma och 15 minuter. Svinkallt var det tyvärr, jag var för optimistisk i klädvalet får jag erkänna.. Men vi fick ett riktigt miljöträningspass. Traktor, grävmaskin, lastbilar och läskigast -kor!
Han är otroligt obekymrad över allt. Han var den som gick en halvmeter ifrån fordonen utan att spänna sig. När vi kom till korna spände han sig dock, och gav ett litet frustande men han gjorde absolut inga utspel. Jättehärlig runda med vacker miljö vart vi än var!

Sist ut var Yggdrasil. Han fick gå med i galoppjakten. Det är en grupp med ryttare som inte rider riktiga jakten men ändå vill ha en del av tjusningen. Dom hoppar några få små stockar och galopperar på fälten. Perfekt för Yggdrasil som inte varit med på detta tidigare.
Han var laddad i början och blev lite kort i formen och lite studsig. Men det var det enda, inga bocksprång eller så. Hoppade fint på stockarna och galopperade riktigt avspänt och fint!

1 kommentar:

  1. Så skönt att B3 verkar vara så stabil i temperamentet! Han kommer att klara allt från korteger med musik och allt, till dressyrtävlingar i framtiden.

    SvaraRadera

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **