Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

lördag 2 oktober 2010

Vinnare

En sann vinnare. Edward Gal med Moorlands Totilas. Helt fantastisk ekipage. 91,8% i finalen i Kentucky!! All respekt, wow!!!

3 kommentarer:

  1. What? Fick dom 91,8%? Det är ju jättemycket. Är det nån som fått så mkt förut?

    SvaraRadera
  2. Ja jättemycket!! Det är overkligt bra, och då hade han ändå missar! Om någon någonsin ska kunna få 100% så är det Gal och Totilas :-)

    Men jag hittade rekordlistan:
    http://www3.ridsport.se/Svensk-Ridsport/PressMedia/Mediaguiden/Dressyr/Rekord/


    Han själv leder alla rekord men världsrekordet i GP Kür ligger på 92.3% sedan Aachen tidigare i år.

    SvaraRadera
  3. Hej Marita!Kul att det går bra för dej med alla hästarna. Kom att tänka på att under min tid på K1 så testades olika behandlingar för att behandla inkar på bla. Ciceron. Inget verkade fungera riktigt bra eller vara varaktigt, utan inkarna kom tillbaka efter ett tag. Min häst som jag nu haft i 3 år hade inkar både vid sidan av nosen och mellan skinkorna. Han fick reservationer för dom i försäkringen och veterinären sa att man kunde pröva flytande kväve och olika örtbehandlingar för att få bort dom men ville inte det då den ena satt vid munnen och jag hört från veterinär Lotta på K1 att det först blir mkt värre som en "krater"innan det blir bättre. Så han fick ha sina "skönhetsfel". Men efter ett tag prövade jag att smörja honom med Aloe Vera. Ingen speciell, en burk för ca 10 kronor i Ullared. Och Inken i ansiktet blev mindre och mindre och den vid skinkan med. Till slut försvann den vid munnen och den mellan skinkorna känns lite om man tar på den men den syns knappt längre. Detta har alltså visat sej att fungera och hålla i sej!Han har nu varit fri från inkarna i ett par år!!Dock ville inte försäkringsbolaget ta bort reservationerna eftersom dom inte kunde veta säkert att dom inte kom tillbaka... Du kan ju berätta om detta för Lotta, kan vara värt att prova. Har tyvärr inga "före-efter" bilder men på min häst fungerar denna behandlingen. Man ska nog använda en Aloe Vera med så mkt Aloe vera extrakt i som möjligt (finns ju 99%)Ett litet tips som verkligen kan vara värt och pröva!Kul också om det skulle fungera på fler hästar än min egen!Lycka till!Mvh/ Marie Hansson 4 skavdron 3 Pluton 1 Grupp år 06/07. Även Doremis gamla Matte=)

    SvaraRadera

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **