Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

tisdag 25 januari 2011

Dagens hoppning



Sir Price hoppar den avslutande övningen på filmen. Trött!
Först hoppade jag fram på litet plank på volt i båda varven.
Sedan in över räcke på långsidan med 24 m till nytt räcke. Bra rakriktningsträning och styrka och kondition.
Avslutningsvis red vi serien som på filmen.
Sir Price ville gärna byta galopp på de två räckena på långsidan och fick därför öva ganska mycket på dom. Det blev inte helt bra och detta måste vi göra om!
Sista övningen var lite lite kort för honom och hans stora språng och han var trött. Men hoppade igenom några gånger men hamnar lite nära i slutet men ändå godkänt.
Raoul gjorde samma hoppövning. Första två övningarna gick superbra och han visade bra prov på att han gick att korta. Men på sista linjen skiljde det mycket jämfört med de andra hästarna och vi hade många gånger för kort för Raoul. Avslutade med två decimeter längre imellan sista och då gick det skapligt. Han har väldigt stor galopp och är kladruber men han försöker verkligen sitt bästa!!
Tornado fick Erik prova idag. Jag coacha. Det gick jättebra. Dom hoppade övningen på ett fint sätt men någon onödig rivning som är hästens fel. På fredag rider Erik Tornado på lektionen för Lotta!
Tom Morris fick idag göra ett par små språng, första med ryttare sen i somras. Han var superduktig men fick några udda avsprångspunkter innan han verkade hänga med på vad vi gjorde. Han hoppar ju hur spänstigt som helst så jag ser fram emot den fortsatta hoppningen!!!

2 kommentarer:

  1. Hej, kan du inte ta några bilder på Raoul, vill gärna se mer av kladrubern! Tack på förhand.

    SvaraRadera
  2. Självklart ska jag försöka fixa det!!

    SvaraRadera

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **