Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

måndag 17 januari 2011

Glans

Ägnade 1 timma drygt åt att putsa upp stövlarna till imorgon. Lite glans blev det men med mer jobb går det ändå att få mycket mer glans.. Detta får duga!
Övningen idag...
Vi red till Hovstallet. Där hämtade vi Hovstallet för att rida upp till slottet och passera yttre borggården och sedan ställa oss vid obelisken. Så långt gick allt bra.
Sedan skulle vi rida upp för sista delen av slottsbacken igen för att åter passera yttre borggården och stanna vid obelisken. Denna gång gick det sämre- för mig..
I svängen ut från borggården tänkte jag på halkrisken och tog det lugnt. Trots det lyckades Sir Price halka på kullerstenen så han typ satte sig över bakbenen. Han fick lite ont och ville gärna vila höger bak när han stannade och fick ett sår på vänster bak på kotan. Tur var ändå att han hade skydd på alla benen.
Kollade nyss till honom och han står ordentligt men när jag ledde honom i stallgången verkade han lite stel. Så det blir till att kolla honom noga imorgon och hoppas att jodopax bandaget gör lite nytta för skrapsåret.
Sån himla otur!! Bara han är fräsch imorgon!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **