Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

tisdag 7 juni 2011

Lugnt idag

Tornado på Gärdet

Idag fick alla hästarna ett välbehövligt lugnt pass. Många gick igår både Högvakt och sedan kortege. Det märktes att dom var lite trötta.

Tornado fick med sällskap av Raoul en runda på Gärdet. Supermysig tur med bara lite trav. Hästarna var nöjda och glada!

Storm fick följa med mig på Pegasus på en runda i lill-jans skogen. Storm var lite på tårna medans Pegasus var lugnare. Skönt bortsett från myggen som gärna ville ta ett smakprov på både häst och ryttare..

Tom Morris fick sällskapa mig på Sir Price. Vi red runt galoppbanan och mös lite på småstigarna. Tom Morris var lite lagom sansad medan Sir Price var tokpigg!!
Han är fortfarande halt, men bättre. Veterinären tittade på honom och konstaterade att var bättre. Nu väntar vi tills på fredag och om han är oförändrad tills dess så blir det bedövning för att bestämma vart det sitter. Böjprov visade inget alls.
Men Sir Price är världens sötaste. Han fick skritta igenom vattengraven idag igen. han sökte sig till den med öronen tätt ihop spetsade mot vattnet. Han hävde sig i och ville plaska och leka. Och som förra gången när man styr ut honom från vattnet går han ett par meter och sen gör han en lugn helomvändning och gör sig ivrig och vill trava tillbaka. Det är inte alla som har hans fina inställning till vatten..!

Så det blev en riktig mysdag idag med bara lugna rundor, härligt!

Imorgon blir det lika lugnt igen för hästarna är avmaskade nu så det blir mys hela onsdagen med!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **