Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

måndag 21 februari 2011

Äntligen måndag!

Då var en måndag till avklarad, vad fort tiden går!

Dagen inleddes av löshoppning. Det var Tom Morris, Tornado och Raoul som hoppade.
Tom Morris hade eld i baken och gick hur fort som helst varje gång. Inte mycket att göra åt, bommar ivägen, på marken är inget hinder för honom, ha grejar allt ändå.
Raoul började okej, men fick något klant-pet på hjälphindret. Så han var väl lite ofokuserad. I övrigt hoppade han ganska bra.
Tornado hoppade bäst idag. Han var mer på hugget idag än sist. Han var lite seg först men kom igång sen och då gick det riktigt bra!


Sedan skyndade jag mig att rida Storm innan ridhuset blev upptaget. Han var lite stel i början, men sen var han mjuk och fin!

Sir Price fick en dryg timmas skritt i skogen. Med gott sällskap känns det varken kallt eller tråkigt med långrunda. När man läser artiklar om distansryttarna så skrittar dom sina hästar flera timmar minst en gång i veckan.. Jag kanske inte kommer dit, men en lång skrittrunda sitter nog inte fel heller. Åh, herrejösses vad pigg han var, galet! Han skuttade iväg framåt med jämna mellanrum halva första delen. Och en kort kort trav i början så ökade han iväg så fort jag inte höll på bromsen.. Det är kul att han är glad. Imorgon får vi rasta bort lite av det där extra.

Sist red jag Sigmund. Han var lite oföljsam i formen först men mjuknade efterhand. Han var också lite tråkig i övergångarna och gjorde sig då 1m längre. Men efter lite repetitionsövning så blev det bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **