Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

torsdag 15 september 2011

Riksmötets öppnande

http://www.gp.se/nyheter/bilder/1.724051-riksmotets-oppnande?articleRenderMode=wide
På bilden ses när kortegen är framme och kungligheterna kliver ur vagnen. I bakgrunden skymtas standarvakten på skimlarna.

En ganska späckad dag!

Började med att rida Timbuktu och Umami en stund var på banan. Timbuktu var ungefär som igår. Inte så bra som han kan vara men helt ok. Umami var sjövild... Åtminstonde väldigt pigg.. Han fick faktiskt galoppera lite för han var som ett popcorn verkligen. Lugnade sig iallafall så småning om.

Sedan red vi ett gäng på ca 10 hästar till riksdagshuset för att köra ett sista genrep på riksplan. TV skulle vara där och därför blev det en till koll. Allt var ju lugnt.

Väl hemma igen fick vi käka lunch för att 12.20 göra oss redo och det är dags för uppsittning på hästarna.
Alla i kortegen är nu klädda i blått och bär plym. 
12.45 lämnar vi K1 och är tillbaka till 14.45. Så det går ganska fort. Kortegen är extremt kort, från slottet till riksdagshuset är det så kort att man inte ens "hinner" komma igång i trav. 
Inne på riksplan är hästarna stencoola. Speciellt Oscar, han ser sig omkring och verkar vilja bli klappad av alla han ser. Så gullig!!

När vi var hemma igen var det bara att byta om och rida igen! Urban kvar, han fick ett ganska lätt pass på ridbanan. Måttlig träsmak efter all denna skritt i manskapssadeln...

Urifax var med i kortegen, har inte hört annat än att han gick bra. Och Ulster och Turbin fick komma ut i skogen med andra ryttare eftersom jag inte hunnit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **