Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

tisdag 23 september 2014

En dag i bilen..

Det kändes som det iallafall. Körde till Uppsala för att hämta Ovation. Jag var där vid 8 på morgonen. Han hade skött sig bra där. Svaren på magnetröntgen kommer troligen i slutet av veckan.
Han lastade sig lätt och var glad över det hö som fanns kvar. Dock var han lite stressad.. På vägen hem var det en del köer och det är ungefär lika hemskt som lastbilar i Ovations värld. Inte så road och sparkar med frambenen men hem kom vi iallafall utan några andra bekymmer.

Väl på K1 så var det lite efterarbete med att duscha av Ovation som var svettig, och sen städa och ställa bort bil och släp.

Alla unghästarna var med på kortegeförövning nere på Gärdet. Anna red Yggdrasil i kön för miljöträningens skull och de övriga ingår som ordinarie uppställning till kortegen.
Yggdrasil behöver milt sagt träna mer för han hade gjort en del konster som inte riktigt var önskvärda.. Men vi har tid att träna mer så förhoppningsvis är han fit for fight till högvakterna nästa säsong!
Fenix uppgavs ha varit den snällaste unghästen. Kul att han sköter sig. De övriga fick jag inte nån direkt rapport om så det borde vara ett gott tecken!

På eftermiddagen red jag Ural. Vi tränade på vändningar till vänster där han ska följa ledande tygeltag. Det lossnade efter en stunds arbete och på slutet var han superfin och det kändes toppen!!
Övrig tid idag har varit rätt lugn. En del diskussioner med kollegorna om det ena och det andra för att hitta möjligheter att förbättra oss och utveckla vad vi gör och hur vi arbetar.

Imorn ska jag rida mera!! Så himla peppad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **