Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

söndag 29 maj 2011

Duktiga Sir Price

Idag har vi tävlat igen!

Det blev en Msv B:3 i Sorunda. Jag hade jättebra känsla och vi fick 64,38%
Inte en enda 8:a fast jag själv trodde att det skulle räcka med marginal över 65%. Men det är inte så viktigt, känslan var toppen och jag är så nöjd med min fina fina Sir Price!!


4 kommentarer:

  1. Grattis till fint resultat och placering! Han är verkligen jättefin! Men vad är det han gör i högerbytena? Börjar bak? Vad får du för betyg på dom?

    SvaraRadera
  2. Tack.
    På filmen är det första högerbytet rent. Dessvärre bytte an före hjälpen gran i det andra till höger. Domaren hann inte uppfatta det och satte 6 på högerbytena och 7 på dom till vänster. Bytt före fram har han knappt aldrig gjort. Men sen har vi inte tränat på byte före hörn heller, det är lite svårare.
    Jag var jättenöjd. Sen att det ena bytet missades är inte hela världen. :-)

    SvaraRadera
  3. Såklart du ska vara nöjd! Ni är jättefina! Mest bara nyfiken, då det är lite svårt att se exakt vad han gör. Bara intressant att se vad ni får för p på dom. Min kompis häst byter lite likt din åt ena hållet, men hon har inte startat msvb än. All lycka till i framtiden!!

    SvaraRadera
  4. Tack. Jag är nöjd. Det känns som att allt med bytena börjar falla på plats nu! Jag har haft några såna perioder men sen har det kommit av sig av olika anledningar. Senast var det när jag försökte rakrikta mer och nästan rida bogen in. Då kände han inte igen sig och då tappade vi bort flytet. Nu försöker jag ställa igenom honom ganska mycket åt nya galoppsidan och det har fungerat bra såhäär långt.
    Jag kommer fortsätta såhär nu ett bra tag så att han verkligen får rutin och känner igen sig i varje byte han gör. Tack för lyckönskningen, jag gör mitt bästa! :-)

    SvaraRadera

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **