Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

tisdag 12 februari 2013

Hoppa, & hältutreda

Uncas fick ett pass i ridhuset. Han var mjuk och fin men något trött. Blir välbehövt för honom att gå ut i skogen i helgen!! Det är honom ni ser på bilden nedanför.

Hältutredning på Ville hela morgonen. Han är inte helt fräsch tyvärr. Men efter att ha bedövat i omgångar i både knä, kota och hov så kan man konstatera att bara halva hältan har försvunnit. Därför kommer man boka tid för scintigrafi om ett par veckor. Tills dess ska han skrittas. Himla trist, men vi får hoppas att det visar något som är behandlingsbart!

Per red på Uno som var lite stel efter gårdagens vurpa. Men efter lite uppvärmning var allt som det skulle igen.

Eftermiddagen ägnades åt hoppning. Per hade tre lektioner i rad och först var Vito med. Ett annat befäl red honom och det ska ha gått bra.

I andra gruppen red jag Viktor som gjorde extremt bra ifrån sig. Han hoppade övningen med galoppbommar och räcke väldigt fint efter ett par spända rundor. Men då blev han avspänd och följsam. Sen när han klarat det på runt 80cm så avslutade jag med ett litet räcke på 50cm i trav och han bjöd villigt och hoppade mjukt över och landade i galopp. Jag lät honom rulla på och kom direkt igen och han seglade över som om han aldrig gjort annat. Fantastisk roligt med så stor skillnad!!

I Sista gruppen var Ural med som hoppar väldigt flott. Lite hastig i början men med väldigt mycket elasticitet och spänst.
Jag red på Vito. Han har börjat bjuda fint. Jag kunde nu i uppvärmningen rida lätt öppna och även korta och länga sprången lite och han var mjuk och fin.
Han började efter ett tag hoppa upp sig väldigt väldigt fin! Kommer en film på honom senare. Han hoppade några språng på 1,10 och gjorde väldigt bra ifrån sig!! Hur roligt som helst med en så bra avslutning på veckan.

Guldstjärnan får Viktor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **