Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

tisdag 12 februari 2013

Svårt

Dagen började med hoppning. Viktor valde jag att hoppa med. Övningen är den på bilden, 3 studs och ett galoppsprång till kryssoxer och sen 2 galoppsprång till räcke och därefter 2 små räcken på volt på kortsidan.
Jag kan ju milt säga att detta var ganska svårsmält för lille Viktor.. Han skötte sig ganska bra ändå. Vi hoppade fram lite på oxern som ett kryss först och sedan som oxer och så långt var allt väl. Men att hoppa hela serien i flyt utan att tveka var svårt. Men 2 gånger travade han sig igenom och tredje gången i galopp. Sedan höll han galoppen men det var många spänningar att jobba med.
Räckena på volt var lite farliga först men sen blev det bättre.
Så ganska mycket sämre än i fredags men det var ju betydligt fler hinder och faktiskt fler hästar med. Han är förlåten!

Per hoppade Uno som väldigt bussigt tog sig an uppgiften, kul!
Volt hoppades av ett annat befäl och bortsett från nåt missförstånd om vägval på slutet så gick det bra och Volt visar hur fint temperament han har. Ett hjärta av guld!!

Jag red senare dressyr på Ural och fick en härlig känsla. Idag var vi överens från start och det blev en jämna kontakt på bettet och fin bjudning.

Jag red även Vito och han var jättefin. Gjorde lite skänkelvikningar i trav och övergångar och halter ur trav. Avslutade med övergångar galopp- skritt- galopp. Han var väldigt fin och arbetade på så gott han orkade!!

Ville kommer att skrittas ut nu i två veckor. Han har sällskap av en annan häst och rids av olika ryttare. Så därför skriver jag inte så mycket om honom just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **