Sir Price - Ozzy

Sir Price - Ozzy
Sir Price f.2004 e.Saigon -Amiral

fredag 13 augusti 2010

Felfri

Torsdagen avslutades med att Sir Price fick samma hoppövning som de andra. hoppade fram på ett litet kryss. Han tog i ordentligt varje gång, rädd om sig. Dock så är han i perfekt uppförsbacke innan hindret men vill falla isär i landningen och det går lite får långsamt att få tillbaka honom. Men det blev bättre allt eftersom vi höll på.

I själva 5 och en halvan så hoppade han upp sig bra. Han är kvick, för hans galoppsprång är såpass stora att han lätt får det trångt inne i serien. Men han var väldigt ambitiös och tyckte det var väldigt roligt. Hoppade 90cm och inte alltför många gånger, men han tyckte det var ganska jobbigt ändå.

Det roligtaste var nästan i uppvärmningen, på lilla terrängbanan där jag red finns en just nu väldigt full vattengrav och när jag kom på en volt nära ville han verkligen ner i vattnet, så vi fick ett hörn i vattnet och han ville mer. Så han fick gå en gång till på kanten och sen när vi var klara fick han skritta igen. Totalt orädd. Var så kul att han så gärna ville ner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ovation - Zell am See

Ovation - Zell am See
f.2001 e.Zephyr-Toe Hold **